perjantai 31. maaliskuuta 2017

Päivän löyty: Idätyslaatikko

Tein tänään löydön: muovisen idätyslaatikon. Löysin laatikon Sokoksen kasviosastolta ja nappasin mukaani. Tykkään syödä mungpavun ituja, mutta niitä on vähän hankalaa huuhdella purkeissa idättäessä. Tähän asti olen idättänyt erilaisissa astioissa papuja, mutta huuhdellessa kannen välistä lorahtaa toisinaan sellainen määrä papuja, etten yhtään ihmettelisi vaikka joku kaunis päivä viemäristä kasvaisi pavunvarsi.

Valmiita idätysastioita ei ole aikaisemmin tullut vastaan mielestäni kohtuuhintaisina, joten tämä alle viiden euron laatikko tuli tarpeeseen. Laatikon alaosa on siis ritilää, joten huuhtelu käy helposti. Liottaminen taasen onnistuu kääntämällä laatikon ylösalaisin. Ensimmäisen testikerran jälkeen tosin tiedän vasta paremmin onko tämä nyt todella hyvä, vai tuleeko jotain kummallisia käytettävyysongelmia vastaan. 
Idätyslaatikko
Idätyslaatikko (kuva Pavunvarresta)


Kuvaa etsiessä huomasin, että laatikoita saa ostettua myös Pavunvarresta. No, meillä päin sellaista ei ole lähettyvillä, joten kivaa että Sokokselta löytyi. Nyt voi syödä entistä enemmän aasialaisia nuudelikeittoja ja wokkeja, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti